Byggpartner Angermo AS

Terrasse

Terrasse

Det er ingenting som er bedre enn å sitte på terrasse en varm sommerdag, eller en fin sommerkveld. For å bygge en fin og stødig terrasse trengs det godt og riktig forarbeid. Dette gjennomføres best av dyktige fagfolk. Vi tar oss av hele jobben med din terrasse, enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt. Her kan vi også fundamentere og støpe søyler dersom det er behov for det.

Å bygge terrasse har i utgangspunktet vært søknadspliktig, men i 2021 ble dette forandret. Nå kan du faktisk bygge en terrasse som er opptil én meter høy og med 1,2 meter høyt gjerde helt uten å søke om det. For vår del bygger vi gjerne din terrasse om den er søknadspliktig også, og da kan vi ta hele prosessen for deg. Ring oss i dag så bygger vi din nye terrasse!

Terrasse

Ta kontakt med oss i dag!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle